Krijg de zachtste benen met het scheerapparaat van Vivefly Healthcare

Krijg de zachtste benen met het scheerapparaat van Vivefly Healthcare

Het is fijn om een gladde en zachte huid te hebben na het scheren, maar door teveel te scheren kan het wel eens voorkomen dat je vervelende ingegroeide haartjes krijgt en rare bobbeltjes op de plaatsen waar jij jezelf hebt gescheerd. Gelukkig is hier iets aan te doen. Met de Vivefly Healthcare She Shave Lady Shaver ben je zo van dit probleem verlost! Zeg maar vaarwel tegen elke week te hoeven scheren en ingegroeide haartjes!

De Vivefly Healthcare She Shave Lady Shaver is een vrouwelijk scheerapparaat om op elke plek je haartjes te scheren en te trimmen. Elke vrouw verdient een gladde en zachte huid. Ontharen van oksels, benen of je bikinilijn. Niets is te gek voor deze Lady Shaver. Zonder enig probleem en in een mum van tijd heb jij een gladde huid en straal je van zelfvertrouwen.

Wat is de Vivefly Healthcare She Shave Lady Shaver?

Het scheerapparaat van Vivefly Healthcare is speciaal ontworpen voor de vrouwenhuid. In tegenstelling tot de huid van mannen, is de huid van vrouwen veel gevoeliger. Daarom vereist deze huid een andere aanpak. Rond het scheerapparaat zitten er gebogen parelkamtrimmers. Deze zorgen ervoor dat het scheermes soepel en goed glijdt over je huid. Hierdoor krijg je geen wondjes of krassen.

Het scheerapparaat bezit verder een combinatie van drie messen. Hierdoor krijg jij een beter en schoner resultaat na het scheren. De twee buitenste messen zijn er voor grote gebieden te verwijderen van ongewenst haar terwijl dat het middelste mesje ervoor zorgt dat het kortere en dikkere haar wordt weggehaald. Deze mesjes zijn bevestigd aan een flexibele draaiknop. Deze draaiknop zorgt ervoor dat je zonder problemen overal over kunt glijden en geen enkel plekje mist!

 

Een extra pluspunt is dat dit scheerapparaat helemaal waterdicht is gemaakt. Zo kun je jezelf snel en gemakkelijk onder de douche scheren!

Hoe ga je te werk?

Zoals bij elke scheerbeurt wordt er aangeraden om je benen eerst goed te scrubben. Op die manier verlies je al je dode huidcellen en komen je haartjes goed bloot te liggen. Dit zorgt ervoor dat je mes niet verstopt geraakt en je uiteindelijke resultaat zal nog gladder zijn dan normaal. Het scrubben is een voorbereiding dat zeker niet verplicht is om te doen, maar het scheren wel vele gemakkelijker maakt.

Je begint het beste met het aanbrengen van de borstelkop, die meegeleverd is bij het scheerapparaat. Deze laat je zachtjes over je huid wrijven.

Daarna kun je je lange haartjes kort maken met de tondeuse functie. Dit gaat ervoor zorgen dat het uiteindelijke scheren vele makkelijker wordt en het gewenste resultaat langer blijft. Let op! Druk niet te hard met het scheerapparaat tegen je huid. Als je te hard drukt kan het zijn dat je je huid gaat beschadigen.

Scheer daarna tegen de haarrichting in.

 

Ziezo! Je bent nu helemaal klaar. Maak nog even je scheerkop schoon met het meegeleverde borstelje van Vivefly Healthcare.

Voordelen

De voordelen van de Vivefly Healthcare She Shave Lady Shaver zijn er erg veel. Zo zorgt dit scheerapparaat er niet alleen voor dat je veel minder ingegroeide haren krijgt, maar ook dat je al je crèmes niet meer nodig hebt voor tijdens het scheren. Omdat je met de Lady Shaver geen druk op je huid hoeft te zetten voor het gewenste resultaat, zorgt dit voor veel minder irritaties en een gladder resultaat. In vergelijking met scheermesjes is de kans op wondjes na het scheren ook vele kleiner.

Een ander voordeel is dat een scheerapparaat je veel tijd bespaart. Zo gaat het scheren vele sneller en gemakkelijker. Ook, zoals eerder vermeld, geniet je langer van het resultaat. Hierdoor moet je je minder vaak scheren waardoor je je huid minder belast.

 Verder is een scheerapparaat veel handiger in gebruik. Zo leer je het sneller om ermee te werken. Kun je het overal gebruiken (niet alleen in de badkamer) en zijn er eigenlijk geen voorbereidende handelingen nodig.

Dus als je droomt van een gladde en zachte huid zonder er veel moeite voor te doen dan is de Vivefly Healtcare She Shave Lady Shaver de perfecte keuze voor jou!

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.