De Gezichtstromer die je laat Stralen

De Gezichtstromer die je laat Stralen

Last van vervelende mee-eters en puistjes. Dan is deze gezichtsstomer de oplossing voor jou. Gezichtsstomers zijn ideaal voor het verwijderen van mee-eters en puistjes. Ze zijn niet alleen goed voor het verwijderen van mee-eters en puistjes, maar helpen ook met ontspannen.

 

Wat is een gezichtsstomer?

Een gezichtsstomer, ook wel bekend als een gezichtssauna, zorgt voor een waarlijke sauna ervaring voor jouw gezicht. Het reinigen van je gezicht is erg belangrijk als je niet snel rimpels wilt krijgen en geen last wilt hebben van puistjes en mee-eters. De gezichtsstomer zorgt voor de perfecte reiniging van je gezicht. Dit komt omdat de warme stoom diep doordringt door de poriën van je huid. Niet alleen reinigt het je gezicht goed, de stoom zorgt ook voor een betere bloedsomloop.

 

Bij deze gezichtsstomer krijg je gratis een mini gezichtsborstel en maatbeker. Op die manier kun je perfect en op een zachte manier je gezicht verzorgen en schoonmaken. De gezichtsstomer werkt met de ionentechnologie. Ionen zorgen ervoor dat de poriën van de huid helemaal open komen te staan. Verder zorgt het voor een diepgaande hydratatie. Doordat de poriën openkomen te staan, zorgt dit echt voor een goede en grondige reiniging van je huid.  

 

Extra voordelen

Een bijkomend voordeel dat je bij een gezichtsstomer krijgt, is dat het perfect te gebruiken is tegen een verkoudheid. Niet alle modellen zijn hiervoor geschikt, maar de meeste wel. Eens goed met je gezicht in de stoom gaan zitten, kan wonderen doen voor je verkoudheid.

 

Daarbij kun je dit alles vanuit je luie zetel doen. Je krijgt zo een schoonheidsheidssalon ervaring bij jouw thuis en hoeft niet meer naar een spa. In enkele stappen heb jij een huid met een jongere en gezondere uitstraling.

 

Hoe gebruik je een gezichtstromer?

Allereerst vul je je gezichtstromer met water. Zonder water kan er geen stoom gemaakt worden. Als je een gezichtsstomer hebt waarbij je nog essentiële oliën kunt toevoegen, kun je deze nu toevoegen. Vervolgens kies je een stand uit en wacht je tot dat je apparaat is opgewarmd. Dit duurt meestal een paar minuten. Eens het is opgewarmd kun je je gezicht erin houden. Zorg ervoor dat je het niet te dicht doet anders kan je huid verbranden. Als je klaar bent, haal je de gezichtsstomer van je gezicht af en kun je je gezicht droog maken door met een schone doek zachtjes over je huid te gaan. Is het de eerste keer dat je het apparaat test? Dan kun je even je hand erin houden om te kijken of je er wel tegen kunt.

 

Let op! Niet alle huidtypen kunnen tegen gezichtsstomers. Bepaal voordat je aan de behandeling begint je eigen huidtype. Zeker met een gevoelige huid is het van belang om extra voorzichtig te zijn. Wanneer je veel last van acne hebt, is het zeker een goed idee om een gezichtsstomer in huis te halen. Doordat de gezichtsstomer diep in de poriën reinigt en gemakkelijk vuil verwijderd, zijn je acne problemen zo verleden tijd. Het kan zijn dat je meerdere keren na elkaar je gezicht moet schoonmaken in de stomer. Doe het zeker niet meer dan dat er op de gebruiksaanwijzing staat. Als je het teveel doet, kan het zijn dat je huid heel erg uitdroogt. Dit zorgt alleen maar voor nadelen.

 

Zoals eerder vermeld gebruik je de gezichtsstomer beter niet wanneer je een gevoelige huid hebt. Als je problemen hebt met eczeem en rosacea kun je het beter niet gebruiken. De gezichtsstomer kan ervoor zorgen dat de symptomen erger worden.

 

Doe dit zeker niet dagelijks. Het is aangeraden om het maximaal één of twee keer in de week te gebruiken. Wanneer je overmatig gebruik maakt van de gezichtstromer kan je gezicht hard gaan uitdrogen of beginnen te irriteren. Als je de gezichtsstomer 1 tot 2 keer in de week gebruikt, verminder je een aanzienlijke hoeveelheid mee-eters.

 

Een gezichtsstomer heeft alleen maar voordelen. Het enige nadeel is dat het niet gebruikt kan worden voor alle huidtypes. Breng de spa naar je huid om zo op een betaalbare en snelle manier je huid goed te verzorgen. Dit alles vanuit je luie zetel thuis.

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.