De Blackhead Remover Vacuum Verlost je van alle Puistjes

De Blackhead Remover Vacuum Verlost je van alle Puistjes

Iedereen heeft wel eens last van die vervelende mee-eters of puistjes. Zelfs wanneer je je huid goed reinigt, krijg je ze nog! Je kunt ze best niet uitknijpen. Het uitknijpen van puistjes en mee-eters kunnen voor ontstekingen en zelfs ernstige littekens zorgen, maar wat kun je dan wel het beste doen?

 

Het verschil tussen mee-eters en puistjes

Om hier een antwoord op te kunnen geven, is het van belang om het verschil te kennen tussen puistjes en mee-eters. Dus wat is nu eigenlijk een mee-eter en wat is een puist? Puistjes zijn de kleine drukkende rode plekjes op je gezicht die langzaam een pijnlijk wit bultje vormen. Het ontstaat door een ontstoken talgklier. Vaak zie je ze boven je huid dan kun je ze eenvoudig herkennen aan het rode bultje met daarop het witte puntje. Echter, is het vaak zo dat je ook last kunt hebben van onderhuidse puisten. Deze onderhuidse puisten kun je eenvoudig herkennen aan het ontbreken van een wit bultje boven de huid. Het enige wat je kunt zien is een bultje waar de ontsteking zit. Deze onderhuidse puisten kunnen vaak behoorlijk wat pijn doen. Het belangrijke is dat je ze niet probeert uit te knijpen. Dit zorgt alleen maar beschadiging rond je huid.

 

Een mee-eter kun je herkennen aan de zwarte puntjes op je gezicht. Een ander woord hiervoor zijn comedonen. Deze comedonen zijn gedeeltelijke of volledige verstoppingen van je poriën en van de talgklieren die bij je haarzakjes horen. In tegenstelling tot puistjes zijn hier geen ontstekingen aanwezig. Wanneer het haarzakje ontsteekt door de stijging van bacteriën ontwikkelt de mee-eter zich tot een puist.

 

Hoe ontstaan mee-eters en puistjes?

Mee-eters en puistjes ontstaan vaak aan een teveel aan talg. Talg zorgt er eigenlijk voor dat je haarzakje soepel blijft. Wanneer je teveel talg hebt, zorgt dit voor een ophoping of verstopping in je porie. Teveel talg hebben, kan verschillende oorzaken hebben. Zo kan het door je hormonen komen, je voeding, make-up, maar ook door medische aandoeningen of medicatie.

 

Voorkomen van mee-eters en puistjes

Aangezien mee-eters en puistjes ontstaan door teveel talg. Is het belangrijk dat je je huid goed proper houdt. Je kunt ze beter voorkomen dan genezen. Je gezicht ’s ochtends en ’s avonds wassen is al goed, maar vaak nog niet genoeg. Het is heel erg belangrijk om je huid goed te reinigen en hydrateren.

 

Blackhead Remover Vacuum - Poriënzuiger

Eén van de beste adviezen die we je kunnen geven, is om een Blackhead Remover Vacuum in huis te halen. Of beter gezegd een poriënreiniger. Zoals het woord het zelf al zegt, zorgt deze poriënreiniger ervoor dat je al je poriën zorgvuldig worden proper gemaakt. Hij haalt al het vuil van je gezicht. Denk hierbij aan make-upresten, verstopte haarzakjes en overtollig talg. Hij zorgt er niet alleen voor dat je poriën proper en leeg zijn, maar ook dat puistjes worden verwijderd. Gebruik dit apparaat dagelijks voor het beste resultaat. Hoe ga je best te werk? Wel dat is erg simpel. Eerst maak je je gezicht schoon met een warme of hete doek. Door deze warmte gaan je poriën open hierdoor is het gemakkelijker om ze leeg te halen. Kies daarna het geschikte opzetstukje van het apparaat. Wanneer je dit hebt gedaan kun je er rustig mee over je gezicht gaan. Na enkele weken zie je de eerste zichtbare resultaten! Zo snel en simpel is het.

 

Dankzij de Blackhead Remover Vacuum kun je nu zelf eenvoudig je huid verzorgen. Zeg maar vaarwel tegen je bezoekjes bij de dermatoloog of bij een andere huidexpert.

 

Huidverzorgingsroutine

Als je sneller effect wilt met de Blackhead Remover Vacuum is het een goed idee om je huidverzorgingsroutine aan te passen. Dit kan een behoorlijke klus zijn omdat er zoveel producten op de markt zijn en er zo steeds meer verwarring rond ontstaat.

 Wat nu het beste is verschilt natuurlijk per huidtype en de voorkeur van de persoon. Over het algemeen is het belangrijk dat je je huid goed reinigt in de ochtend en in de avond. In de ochtend kun je je huid goed reinigen door gebruik te maken van de poriënreiniger. Breng daarna een serum aan en sluit af met een hydraterende crème. In de avond begin je opnieuw met het reinigen van je huid. Hierna breng je opnieuw het serum aan en sluit je af met een olie. 

conclusie

In conclusie, de Blackhead remover vacuum is een geweldige manier om je poriën grondig te reinigen en puistjes te verwijderen. Gebruik het dagelijks voor het beste resultaat en maak eerst je gezicht schoon met een warme of hete doek. De zichtbare resultaten zullen binnen enkele weken zichtbaar zijn. Een must-have voor een gezonde huid!

Retour au blog

Laisser un commentaire

Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.