De complete gids voor het optimaal benutten van je Lash lift

Inleiding

Als je op zoek bent naar langere en sterkere wimpers zonder het gedoe van extensions of mascara, is een lash lift een van de beste opties. Deze procedure geeft je wimpers een dramatische lift en maakt ze meteen langer, waardoor je ogen meteen worden getransformeerd en je er wakkerder uitziet. Een lash lift is ook geweldig voor mensen die hun natuurlijke wimpers willen behouden, maar moe zijn van het feit dat ze in de weg zitten bij het aanbrengen van make-up of zonnebrillen. In dit bericht lopen we door alles wat bij een lash lift-proces komt kijken: wat het doet, hoe lang het duurt, wat erbij komt kijken en of het geschikt is voor jou!

Wat is een Lash lift?

Een Lash lift is een cosmetische behandeling waarbij je bestaande wimpers tijdelijk worden opgetild en een uiterlijk van langere en vollere wimpers wordt gecreëerd. Het wordt ook wel als een vorm van wimper extensies gezien, hoewel het verschilt van traditionele extensions doordat er geen individuele haren permanent aan de natuurlijke wimper worden bevestigd. De procedure is simpel: een wimper technicus brengt een op siliconen gebaseerd serum of lijm aan op je natuurlijke wimpers en gebruikt vervolgens verwarmde pincetten om elke wimper voorzichtig op te tillen in de gewenste positie voordat hij mascara aanbrengt.

Wat moet ik weten over een Lash lift?

Een lash lift is een type cosmetische behandeling waarmee je je natuurlijke wimpers laat krullen. Er wordt een speciale formule aangebracht op de wortels van je wimpers en het droogt aan, waardoor er bijna een stijve houvast ontstaat. Dit proces strekt je wimpers uit en geeft ze een langere vorm, waardoor ze meer volume lijken te hebben. Het resultaat blijft zo'n 1-3 maanden zichtbaar, afhankelijk van hoe vaak je het doet en hoe goed je de nazorg instructies volgt. Lash liften vereisen weinig hersteltijd, maar kunnen pijnlijk zijn als het verkeerd wordt gedaan of te lang na de toepassing wordt achtergelaten (ja, ook al heet het "lift"). Het kan ook leiden tot irritatie als het niet door iemand wordt gedaan die ervaring heeft met deze procedure, dus zorg ervoor dat je iemand vindt die dat doet!

Is een lash lift geschikt voor mij?

Een lash lift is een geweldige optie als je wilt:

Je wimpers langer maken zonder mascara. Met een lash lift krijg je een vollere look, maar niet zo dramatisch als bij extensions of valse wimpers.

De lengte van je natuurlijke wimpers behouden. Een lash lift hoeft niet pijnlijk of schadelijk te zijn voor je natuurlijke wimpers, omdat het alleen wordt aangebracht bij de wortel - niet aan de uiteinden zoals bij een eyelash perm. Je zult na de behandeling nog steeds je eigen wimpers hebben!

Sommige van die lengte behouden die over de tijd verloren gaat (het gebeurt). Na het ondergaan van deze behandeling zul je minder wimperuitval hebben, wat betekent dat er minder onderhoud nodig is voor ons allemaal die hier last van hebben. Bovendien breken lash lifts niet zo snel af als perms, omdat ze geen hormonen of chemicaliën bevatten (en daarom niet zo hard zijn).

Hoe lang blijft een Lash Lift behandeling zitten?

Een lash lift behandeling blijven tot 6 weken perfect zitten, maar met de juiste verzorging kan het effect tot 6 maanden aanhouden. Je moet ook je lijm niet blootstellen aan water om mogelijke vervaging te voorkomen. Om je wimpers er zo lang mogelijk mooi uit te laten zien, is het belangrijk om dagelijks twee keer mascara aan te brengen.

Lash Lift Tips and Tricks

● Lash lifts zijn een geweldig alternatief voor wimperextensions. wimpers kunnen worden beschadigd door de chemicaliën die tijdens de procedure worden aangebracht en zijn niet geschikt voor iedereen. Lash lifts zijn een veilige optie voor de meeste mensen.

● Lash lifts blijven overal van 2-3 weken, afhankelijk van de natuurlijke groeicyclus van je wimpers en hoe goed je er na de lift voor zorgt. Je moet je ogen tijdens het genezingsproces proberen te ontzien om vroegtijdig vervormen of uitvallen te voorkomen, net zoals je na het bezoeken van de kapsalon voorzichtig met je nagels moet zijn!

● Hoewel wimperliften misschien eng klinken omdat er chemische stoffen bij je ogen betrokken zijn, zijn het eigenlijk een van de veiligste methoden omdat er geen warmte aan te pas komt. In plaats daarvan worden de producten rechtstreeks aangebracht op elk individueel wimperhaar (ziet eruit als mascara aanbrengen zonder dat je de fles ooit opent). Dit maakt het de ideale keuze als je gevoelige ogen of allergieën hebt die problemen zouden kunnen veroorzaken met andere types uitbreidingen zoals lijm; bovendien kan het helpen om irritatie veroorzaakt door contactlenzen te verminderen omdat er minder oppervlakken worden bedekt omdat alleen individuele haren worden bedekt met producten in plaats van dat hele rijen tegelijk worden vastgezet via stroken/patches zoals bij conventionele methoden. 

Een lash lift is een van de beste manieren om de levensduur van je wimpers te verlengen.

Wanneer je een lash lift hebt, worden je wimpers opgetild vanuit hun wortels en krijgen ze een krul. De resultaten houden 4-6 weken aan, wat aanzienlijk langer is dan andere methoden zoals mascara of valse wimpers. Een lash lift duurt ongeveer een uur en kan worden gedaan op beide natuurlijke en valse wimpers.

Conclusie  

Als je op zoek bent naar een verlenging van het leven van je wimpers, is een lash lift een uitstekende optie. Het is snel en gemakkelijk, met weinig tijd dat nodig is. Je kunt je wimpers laten liften in slechts een uur of zo bij de meeste salons in het hele land- en het zal wekenlang duren!

 

Retour au blog

Laisser un commentaire

Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.