Een Wimperlift bij je Thuis - Vivefly Healthcare Wimperlifting Set

Een Wimperlift bij je Thuis - Vivefly Healthcare Wimperlifting Set

Altijd al gedroomd van natuurlijke lange en volle wimpers? Wel dat kan! Door een wimperlift krijg je gemakkelijk lange en natuurlijke uitziende wimpers. Als je het woord wimperlift voor de eerste keer hoort, kan het behoorlijk wat vragen oproepen. Daarom zijn wij hier om het je allemaal duidelijk te maken.

 

Wat is een wimperlift?

Door een wimperlift lijken je wimpers langer en voller dan ervoor. Dit wordt gedaan door je wimpers vanaf de wortel omhoog te liften. Dit liften komt eigenlijk neer op het krullen van je wimpers. Dit is perfect voor als je wimpers hebt die van nature wat meer naar voor staan. Als je ervoor kiest om je wimpers te laten verven, lijkt het precies of je altijd je wimpers gedaan hebt terwijl je er niets voor hoeft te doen!

 

Een wimperlift is de ideale keuze voor mensen die geen zin hebben om iedere ochtend mascara aan te brengen en je wimpers te krullen met een wimperkrultang.

 

Hoe werkt een wimperlift?

Een wimperlift kun je zelf doen of door een specialist. Het wordt steeds populairder om een wimperlift zelf thuis uit te voeren. Als beginner duurt dit zo’n 40 minuten, maar eens je het al wat meer gewend bent, is het zo gebeurd en vele goedkoper! Met de Vivefly Healthcare Wimperlifting Set is het een kinderspel om je wimpers zelf te doen!

 

  1. Alleerst begin je met propere wimpers zonder mascara of andere producten op je wimpers of rond je oog. Hierbij kan het reinigingsmiddel van Vivefly Healthcare bij helpen. Het haalt zo resten van olie, stof en make-up weg.

 

  1. Hierna breng je oogbeschermers aan onderaan je oog. Zo wordt je huid beschermt tegen de permanente lotion. Vervolgens bevestig je je wimpers tegen een siliconenpad en breng je lijm aan je wimpers zodat deze goed aan de pad blijven kleven. Plaats je wimpers ongeveer één minuut op de liftpads.

 

  1. Breng hierna de lotion aan op je wimpers en bedek de plastic pads voor 5 tot 8 minuten. Hierna gebruik je het fixatiemiddel. Dit zorgt ervoor dat de stof die je wimpers lift goed op je wimpers blijft liggen. Het voorkomt dus dat je wimpers gaan uitzakken. Deze breng je aan op je wimpers.

 

  1. Hierna bedek je weer de plastic pads voor 5 tot 8 minuten.

 

  1. Zo bijna klaar! Reinig de wimperlift kussentjes en verzorg je wimpers daarna met een voedende lotion. Het is belangrijk om hierna nog een laatste keer je wimpers te reinigen zodat je zeker alle resten verwijderd.

 

  1. Het resultaat blijft ongeveer twee maanden zitten!

 

Wat te doen na een wimperlift

Een wimperlift zorgt voor veel gemak dat je je wimpers niet meer elke ochtend hoeft te doen, maar het is ook belangrijk dat je rekening houdt met je wimpers na de wimperlift. Het is daarom erg belangrijk dat je wimpers de eerste 24 uur na de wimperlift niet nat worden. Probeer zeker de eerste nacht niet op je ogen te slapen. Je slaapt dus het beste op je rug aangezien dat wanneer je op je zij slaapt ook met je ogen op je kussen komt. Dit is heel erg belangrijk om te doen omdat de eerste nacht je wimperlift nog intrekt.

 

Het beste is om na de wimperlift geen make-up aan te brengen. Als je dit toch doet gebruik dan geen waterproof mascara en reinig je wimpers door met de richting van de lift mee te reinigen. Op die manier blijf je het mooie resultaat behouden en gaan je wimpers niet door elkaar zitten.

 

Nog enkele tips

Weet dat de behandeling tijd kost. Zorg ervoor dat je de behandeling bij jezelf kunt doen in alle rust. Alleen zo bekom je het perfecte resultaat. Neem alle tijd die je nodig hebt.

 

Het is ook goed om te weten dat een wimperlift niet voor iedereen kan. Zo kan het niet bij mensen die allergisch zijn aan peroxide of mensen die de ziekte alopecia hebben. Dit is de ziekte van haaruitval. Ook is het geen optie voor mensen met het haartype ‘bandhaar’. Dit is het haartype dat je vooral ziet bij mensen van Aziatische afkomst. Als je dit haartype hebt, zit het ook in je wimpers. Hiermee kun je geen wimperlifting doen.

 

Na het lezen van het artikel ben je helemaal klaar om je wimpers lang en vol te maken. Volg de stappen en vergeet niet dat het oké is dat het wat langer duurt. Zolang je alles goed uitvoert, bekom je gemakkelijk het perfecte resultaat!

 


 

Retour au blog

Laisser un commentaire

Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.