LVL-behandeling

LVL-behandeling

Altijd al gedroomd van zonder moeite er stralend uit te zien? Dan is een LVL-behandeling iets voor jou! LVL is een afkorting voor Lash Volume Lift. Het is een behandeling om je natuurlijke wimpers te laten krullen zonder het gebruik van wimperextensions of mascara. Het lift je natuurlijke wimpers en is bestendig tegen zon, zee, water, zwemmen, slapen…

 

Wat gebeurt er precies bij een LVL-behandeling?

Bij een LVL-behandeling worden de natuurlijke wimpers gelift door het gebruik van siliconen pads. De siliconen pads passen voor elke wimpersoort en lengte. Zo krijgen korte tot lange wimpers het gewenste resultaat. De wimpers krijgen een verlengd effect. Hierdoor lijken je ogen groter en heb je een open blik. Vanaf de wortel worden de wimpers gelift. LVL is de perfecte oplossing voor mensen die allergisch zijn aan de lijm die gebruikt wordt bij wimperextentions. Je wimpers blijven voor zes weken de vorm behouden.

 

In tegenstelling tot de wimperpermanent, maakt de LVL-behandeling geen gebruik van wimperkrultangen. Wimperkrultangen beschadigen je wimpers hierdoor krijg je broze wimpers en na veel gebruik kunnen ze zelfs uitvallen. Een LVL-behandeling is niet schadelijk en voedt de wimpers vanaf de wortel. De hele LVL-behandeling duurt zo’n 60 minuten.

 

Wat na de LVL-behandeling?

Het is belangrijk dat je na de LVL-behandeling niet in contact komt met water de eerste 24 uur. Wrijf ook niet in je ogen en gebruik geen mascara tot 24 uur na je behandeling.

 

Is er een verschil tussen een LVL-behandeling en wimperpermanent?

Ja, zeker! En het verschil is aanzienlijk. Een LVL-behandeling lift je natuurlijke wimpers dit zowel bij alle wimpersoorten en alle soorten lengtes. De siliconen pads van de LVL-behandeling werken altijd. Een wimperpermanent daarentegen gebruikt klemmen en rollers. Deze zijn niet goed voor je wimpers waardoor je wimperhaartjes verliest en je haarwortel niet genoeg voeding krijgt.

 

Bij een LVL-behandeling wordt er voeding aangebracht aan je wimpers. Zo krijgt je haarwortel wel genoeg voeding en hebben je wimpers een stralende en natuurlijke uitstraling.

 

Kort gezegd is een wimperpermanent vele schadelijker voor je wimpers in vergelijking met een LVL-behandeling die zo goed als geen schade aanbrengt.

 

Voordelen

Door de LVL-behandeling kun jij elke dag uit je bed stappen met de perfecte wimpers. Make-up is niet meer nodig. Je hebt iedere dag een super frisse look.

 

Met een Lash Volume Lift kun je nog steeds make-up dragen. Het is wel aan te raden om hiermee paar dagen te wachten na je behandeling. Eens deze dagen om zijn, kun je make-up aanbrengen. Je gebruikt het beste geen waterproof mascara en je verwijdert best je make-up met een remover die op waterbasis is. Anders verdwijnt de lash lift en dat zou zonde zijn want de lash lift zorgt er eigenlijk voor dat je geen make-up meer nodig hebt.

 

Een ander groot voordeel is dat je wimpers licht en natuurlijk aanvoelen. Het is niet schadelijk voor je natuurlijke wimpers en het zorgt voor een frisse en open uitstraling. Veel wimperbehandelingen zijn schadelijk, maar dat heb je helemaal niet met de LVL-behandeling. Er zijn geen nadelen aan de behandeling en je mooie wimpers kunnen tegen water, tranen, zweten, douchen, zwemmen en slapen.

 

Nadelen

Aan een lash lift zijn eigenlijk zo goed als geen nadelen verbonden. De enige nadelen zijn dat het nogal prijzig is en kan het zijn dat je na vele behandelingen warrige wimpers krijgt.

 

Voor mooie omhoog gekrulde wimpers die 6 tot 8 weken blijven, betaal je al snel 50 tot 75 euro. Vaak is het toch nog goedkoper om zelf je make-up te doen.

 

De behandeling is niet schadelijk, maar na vele behandelingen kunnen je wimpers warrig worden. Veel vrouwen storen zich hier aan. Om dit op te lossen kun je even wachten met een volgende lash lift te nemen. Een andere manier hoe je het kunt oplossen is door weer een lash lift te nemen, maar dan heb je na je lash lift weer hetzelfde probleem.

 

Wanneer is een LVL-behandeling niet mogelijk?

Een LVL-behandeling is niet mogelijk als je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten, een speciaal dieet volgt of je aan de pil zit. De pil zorgt ervoor dat er extra hormonen in je bloed komen. Bepaalde hormonen kunnen ervoor zorgen dat je niet het resultaat krijgt dat je wilt. Je moet er ook rekening mee houden dat het resultaat waarschijnlijk nooit hetzelfde gaat zijn als dat je bij andere mensen hebt gezien. Iedereen heeft andere wimpers wat zorgt voor een ander resultaat.

 

Een LVL-behandeling is voor iedereen geschikt die droomt van natuurlijke volle wimpers. Als je niet zeker weet of je er tegen kunt of de behandeling een effect zal hebben, vraag dan raad bij een specialist.

 


 

Retour au blog

Laisser un commentaire

Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.