Dankzij deze Tepelhoedjes ben je Helemaal Klaar voor de Zomer

Dankzij deze Tepelhoedjes ben je Helemaal Klaar voor de Zomer

De zon begint te schijnen, er komen bloemen en de bomen staan in bloei. Je kunt het al raden. De zomer komt eraan. Dit betekent dat het terug tijd is voor de leuke kleedjes en lichte topjes.

 

In de zomer is het altijd fijn om zonder beha rond te lopen. Alleen heb je soms het probleem dat je tepels zichtbaar worden. Zelf zit je er misschien niet zo mee in, maar wel met de blikken die je van andere mensen krijgt. Je tepels worden snel hard wanneer er even een koud briesje passeert. Gelukkig is hier iets aan te doen. Door het gebruik van een siliconen tepelhoedje zijn jouw tepels niet meer zichtbaar en kun je toch zonder beha de zomer doorkomen.

 

Je kunt ze niet alleen dragen onder je zomertopjes, maar ook onder je bikini of badpak. De tepelhoedjes zijn waterbestendig zodat je ze de hele dag lang zonder problemen kunt dragen. Je hebt hierdoor nooit meer last dat mensen je hard geworden tepels gaan kunnen zien. Doordat ze waterbestendig zijn, zijn ze prime geschikt om onder je sportkleding, bikini of badpak te dragen.

 

De tepelhoedjes zijn gemaakt van 100% hoogwaardig siliconen. Dit zorgt ervoor dat het een kwalitatief goed product is en je er lang van kunt genieten. Daarbij zijn de tepelhoedjes in tegenstelling tot andere net dat tikkeltje groter waardoor je hele tepel wordt bedekt. Zo heb je geen gedoe en is het gemakkelijk om te plaatsen.

 

Deze siliconen tepelhoedjes, ook wel tepel pads genoemd, zijn tot wel 60 keer herbruikbaar. Ze zijn gemaakt van een ultradun en zachte silicone dat geurloos en smaakloos is. Door het gebruik van siliconen tepelhoedjes voelt het alsof er niets rond je tepel zit.

 

Steeds meer vrouwen stoppen met het dragen van een beha en zoeken voor alternatieven. Wanneer ze het niet fijn vinden dat hun tepels zichtbaar worden, stappen ze vaak over naar het gebruik van tepelhoedjes. Tepelhoedjes bieden je alle comfort zoals het niet dragen van een beha zou doen alleen zien mensen je tepels niet. Het is dus zeker een aanrader als je het vervelend vindt dat andere mensen je tepels zouden kunnen zien wanneer je een licht topje aan hebt. Zeker wanneer vrouwen gaan zwemmen, krijgen ze hier last van. Net in het water geweest en er moet nog niet eens een koud briesje passeren of je tepels worden al hard. Dan is een tepelhoedje de perfecte oplossing om dit tegen te gaan.

 

Hoe breng je ze aan?

Om ze aan te brengen, was je best eerst je handen en zorg je ervoor dat je borsten schoon en droog zijn. Hierna neem je een tepelhoedje en haal je de folie ervan af. Gooi de folie niet weg! Nu moet je het tepelhoedje alleen nog correct plaatsen over je tepel en goed aandrukken. Na het gebruik kun je het tepelhoedje terug voorzichtig van je tepel halen en terug plaatsen op de folie. Als je het goed bewaard. Dit wil zeggen droog en stofvrij, kun je het tepelhoedje tot 60 keer opnieuw gebruiken.

 

Als je ze correct hebt geplaatst blijven ze heel gemakkelijk de hele dag zitten en merk je er niets van omdat ze zo comfortabel zijn.

 

De meningen van andere vrouwen

De meeste vrouwen zijn er helemaal weg van. Zo vertelt een vrouw dat ze al drie maanden gebruikt maakt van deze tepelhoedjes en nog altijd heel erg tevreden is. Ze heeft zelfs verschillende bodycon jurkjes gekocht en ze hoeft er helemaal geen beha meer onder te dragen! Een andere vrouw beaamt dat ze echt fan is van de siliconenplakkers. Voorheen droeg ze wel eens plakkers met zijde, maar daar is ze niet erg tevreden van omwille van de harde randjes. Ze is helemaal weg van de nieuwe siliconen tepelhoedjes omdat deze echt heel zacht om je tepel zitten.

 

De tepelhoedjes zijn perfect voor een dag strand, een avondje uit… ze zijn voor elke gelegenheid perfect! Door tepelhoedjes aan te schaffen hoef je je geen zorgen meer te maken over zichtbare tepels en kun je wel behaloos door het leven gaan. Welke vrouw wil dit nu niet? Probeer het zeker eens uit! Je zult verrast zijn van het resultaat.


 

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.