Last van Eelt? Dankzij dit Product niet meer!

Last van Eelt? Dankzij dit Product niet meer!

Heel de dag door gebruiken we onze voeten. Toch vergeten heel wat mensen vaak dat het belangrijk is om je voeten goed te verzorgen. Door je voeten te verzorgen, krijg je minder snel droge voeten en voorkom je verschillende kwaaltjes waaronder eelt. De Vivefly Healthcare’s Foothealer met Aloë Vera kan wel eens het wondermiddel zijn voor jouw voeten.

 

Wat is eelt eigenlijk?

Eelt is een plaatselijke verdikking van de bovenste laag dode huidcellen op de bovenste laag van de huid. Deze verdikking ontstaat door wrijving en druk en zorgt voor een natuurlijke bescherming van de huid. Haal zeker niet de dunne laagjes eelt weg. Deze beschermen de huid.

 

Hoe voorkom je eelt?

De beste manier om eelt te voorkomen is om je voeten goed te verzorgen. Scrub je voeten en smeer ze achteraf in met wat crème. Zorg ervoor dat je niet teveel crème gebruikt aangezien dit wel eens het tegenovergestelde effect kan geven. Door te veel producten en zweet schiet het eeltproces terug in gang.

 

Je hebt last van eelt, wat kun je dan het beste doen?

Als je teveel eelt op je voeten hebt, kun je deze verwijderen door de Vivefly Healtcare’s FootHealer met Aloë Vera. Dit is voetmasker. In het pakket vind je twee soorten maskers terug. Zo heb je de exfoliating foot peel mask die snel en efficiënt alle dode huidcellen van je voet haalt. De andere voetmasker is de whitenning and moisturizing foot peel mask. Dit masker zorgt ervoor dat je voeten goed gehydrateerd worden. Door goede hydratatie aan je voeten, heb je minder kans om eelt te krijgen.

 

De voetmaskers van Vivefly Healtcare’s bevatten het natuurlijke product Aloë vera. In Aloë vera zitten heel veel goede elementen voor je huid. Deze zorgen ervoor dat je huid op een natuurlijke manier kan herstellen. Zeker bij eelt en barsten aan je voet is Aloë vera een goede keuze.

 

Hoe gebruik je de Vivefly Healtcare’s FootHealer

Allereerst begin je met je voeten goed te wassen en te drogen. Naar eigen keuze kun je je voeten ook eerst scrubben voordat je met de Vivefly Healtcare’s FootHealer aan de slag gaat. Eens je dit hebt gedaan, stop je je voet voorzichtig in de exfoliating foot peel mask en trek je het masker goed dicht. Voor het beste resultaat kun je je sokken overaan dit masker doen. Op die manier verspreidt de gel zich goed over heel je voet. Draag dit masker ongeveer 60 minuten voordat je het eraf haalt. Als je er een sok over het masker hebt gedaan, kun je andere dingen gaan doen terwijl het masker zij werk doet.

 

Wanneer je het masker eraf haalt, is het belangrijk dat je je voeten nog goed naspoelt met water. Je kunt ervoor kiezen om af te sluiten met de whitenning and moisturizing foot peel mask voor het perfecte resultaat.

 

Hierna duurt het zo’n 3 tot 4 dagen voordat je eelt vanzelf afschilfert. Dit duurt maximaal 2 weken duren, maar hoelang het bij jou duurt, hangt volledig af van de hoeveelheid eelt aan je voeten. Als je dit proces liever versnelt, kun je elke dag voor enkele minuten je voeten in warm water laten weken. Wil je mooie voeten in de zomermaanden? Dan is het aangeraden om hiermee voor de zomermaanden te beginnen. Zo geniet je heel de zomer lang van zachte voeten!

 

Voordelen

De maskers van Vivefly hebben veel voordelen. Ze zorgen ervoor dat er per ongeluk niet teveel eelt wordt verwijderd. Dit is vaak wel het geval met andere eeltverwijderaars. De standaard eeltverwijderaars zorgen er ook voor dat je voeten droog blijven. Dit zorgt alleen voor meer eelt in de toekomst. Met Vivefly Healtcare’s FootHealer kun je er zeker van zijn dat je voeten lang mooi en verzorgd blijven.

 

Opletten!

Gebruik het product niet wanneer je een gevoelige huid hebt of andere huidaandoeningen. Gebruik het zeker niet wanneer je wonden hebt op je voeten. Voor zwangere vrouwen en mensen met diabetes is het beter dat je het gebruik van dit product vermijdt. Houdt het uit de buurt van kinderen.

 

Als je droomt van zijde zachte voeten dan is de Healtcare’s FootHealer met Aloë vera zeker het proberen waard! Door eenmalig gebruik van het voetenmasker kun je er zeker van zijn dat je voeten er stralend en gezond uitzien. En dit allemaal in heel simpele stappen.


 

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.